Előző
  • BTSA nyomda - nyomda, ctp lemezkészítés, szórólap, plakát
  • BTSA nyomda - nyomda, ctp lemezkészítés, szórólap, plakát
Következő
nyodma - füzet és naptárrendelés nyomda - ajánlatkérés nyomda - anyagfeltöltés nyomda - nyomdashop

Bemutatkozás


Kezdetben voltak az emberek és a gépek. Az emberek gépeket ragadtak, mert dolgozni akartak, szolgálni és kiszolgálni. Szemünk előtt egyetlen cél lebegett (lebeg), olyan munkahelyet teremteni, ahol az emberi kapcsolatoknak fő szerep jut. Az évek folyamán sikerült egy profi szinten dolgozó, jól összeszokott kis közösséget kialakítanunk, akik igyekeznek a Megrendelők minden igényének és elvárásainak megfelelni.

A BTSA Nyomdaipari Kft. az igényes és exkluzív íves ofszet nyomdai kivitelezésben lehet az Ön partnere. A rohamosan fejlődő technológia miatt a valóban minőségi nyomdaipari kivitelezések jelentős költséggel járnak, ezért fontos, hogy ezt a kiadást a Megrendelő csak leinformálható, tapasztalattal, szakértelemmel és referenciákkal rendelkező nyomdaipari kivitelezőre bízza.
Előnyünk, hogy nálunk mindet megtalál egy helyen a tervezéstől a kivitelezésig családias, személyes környezetben.
Nem kell rohangálni a grafikai stúdió és nyomda között

Nyomdai képesítéssel rendelkező szakembereink már úgy tervezik az Ön kiadványát, hogy az Önnek és a nyomdának a legideálisabb legyen ez meglehetősen felgyorsítja a nyomdai átfutási időt! Ezzel időt és pénzt takarít meg.
Gépkapacitásunk széleskörű igények kielégítését teszi lehetővé, az esetleg előforduló hiányokat stratégiai partnerek bevonásával tudjuk pótolni, illetve szorgalmunkkal, kifogástalan üzleti etikánkkal és szakképzettségünkkel ellensúlyozzuk.

Kollégáim és a magam nevében is mondhatom, hogy sokat dolgoztunk azon, hogy ez a Cég ilyen formában és módon létezzen és működjön, de a legrosszabb körülmények között sem tévesztettük szem elöl a legfontosabbat, mert számunkra alapvető érték a becsület, a munkahely szeretete, a szakmai tudás, a tisztelet és az emberi értékek.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

nyomdai partnerek